28 Temmuz 2009 Salı

Kim Karlı?


Inter ve Barcelona arasında bu dönem büyük transferler oldu.Maxwell ile başlayan ve Ibra-Eto'o takasıyla noktalanan transferler arasında kaynayan adam Hleb'i de unutmayalım.Bu transferlerden karlı çıkan taraf Interdir.Neden mi?...Inter Avrupa gol krallığında 2. olmuş gol makinesi Eto'o ve iyi bir alternatif olabilecek Hleb + 45M Euro gibi bir nakit para.Bu nakit para ile alınabilecek 1-2 iyi oyuncu ile Şampiyonlar Ligi'ni zorlayabilir Internazionale.Başlarındaki adam zaten sorgulanmaz.Mourinho'ya güvenim tam transfer konusunda.Zamanında Chelsea'ye getirdiği Portekizliler bunun en güzel örneklerinden.

Diğer taraftan Barcelona'da büyük kumar oynayan taraf oldu.Ibrahimovic arıza adamdır.Inter'de çektirmediği kalmamıştır millete.Tamam Barcelona'da bunları yapmak daha zordur fakat Ibrahimovic bu tepesi attı mı işler karışır.Guardiola Eto'o'ya yaptığı konuşmayı ona da yaparsa adam olur belki ama diğer taraftan bakınca yani Ibra patlarsa Madrid'in rekoru zorlanır.

Dipnot:Eto'o ve Ibra yıllık 10.5 M Euro alacaklar fakat Barça ŞL'yi kazanırsa Ibra 4.5 M Euro daha alacak.

1 yorum:

uLtrAsLanRec0 dedi ki...

Sanmıy0rum Ben İbra'nin Barcaya arıza Cıkaracaqına En kaRLı İnter oLdu eKonomik Açıdan .. İnter'e gelince İbra'yi satsalarda Milito ,Eto'o gibi isimleri aldılar ama ETo'o nun İtalya Liqine ayak uydurma Konusunda Şüphelerim war BArcelona'da 1 Sistem oturmuş ki bunu Tottenham'La oynanan hazırLık maçında izledim cogu paf oLmasına ragmen Spurs'e karşı as kadroyu aratmadılar Ve son olarak Alexander HlEB İnter'e gitmeyi reddetti Ve eski takımı Stuttgartla kiralık olarak anlaştı ..