5 Ocak 2011 Çarşamba

Enzo

GOL programında söylenince aklıma geldi.Zidane'ın oğlu Enzo neler yapıyor bir bakayım dedim.Ya da google'da şöyle bir aratınca neler çıkacak merak ettim.

Enzo,95 doğumlu.Henüz daha 15 yaşında.Real Madrid'in U-15 takımında.Sezon sonu bir üst takıma çıkar tahminen.Oyun stili olarak babasına çok benziyor.Özellikle topun üzerinde dönerken soyadının Zidane olduğunu hemen anlıyorsunuz.Enzo, Real Madrid alt yapısındaki tek Zidane değil.Zinedine, bütün oğullarını sokmuş alt yapıya.Hatta biri kaleci.Neyse konu dağılmasın.

Enzo'nun ayrıca bir özelliği de 2 vatandaşlığı olması.İspanya doğumlu olduğundan Fransa'nın yanı sıra İspanya vatandaşlığı da mevcut.Bu yüzden hangisini seçeceği merak konusu.Daha önce İspanya'da oynadı küçük takımlarda.Gönül ister ki Fransa'da oynasın.

Geçmişe baktığımızda kötü bir Jordi Cruyff örneği var.Enzo, umarım babasının ismi altında ezilip kalmaz.Başarılı olmasını çok istediğim çocuklardan.3 seneye kadar Real Madrid A takımına çıkmasını umuyorum.O zamana kadar Zizou'nun videolarıyla idare edelim.

Hiç yorum yok: