21 Haziran 2010 Pazartesi

Brezilya 3-1 Fildişi Sahili

Dünya Kupası'nın en büyük favorisi hep Brezilya olmuştur benim için.Bu sempatinin en büyük sebebi de Ronaldo'dur.O ayrı bir yazı konusu olsun biz geçelim Fildişi maçına.

Aslında Fildişi'nden daha etkili bir oyun bekliyordum.Hatta puan çıkarma ihtimali de yüksekti benim için.Ama içimde de ukte kalmıştı.Kuzey Kore'ye fark atamayan Brezilya'dan şov bekliyordum ve kısmen bu şovu yaptılar bu maçta.Fabiano'nun elle kontrolü ve Keita'nın Rivaldo'dan bayrağı teslim alması dışında güzel bir maçtı.Maç içinde üstün taraf Brezilya idi.İyi paslarla geldiler,golü atıp gittiler.Elano kupaya çok iyi başladı diyorduk,nazarımız değdi.Umarım uzun değildir sakatlığı.Brezilya bu galibiyet ile 2. turu garantiledi.Kaka bir sonraki maç dinlenir herhalde.Portekiz gruptan çıkmak için puan arayacaktır.Eğer yenilirlerse Kuzey Kore ile averaj için oynayacak Portekiz ve Fildişi.Ölüm grubu adına yakışır maçlar çıkartıyor.Biraz da Ronaldo'yu görsek,hiç fena olmaz.
BREZİLYA: 3 - FİLDİŞİ SAHİLİ: 1
        
Stat: Soccer City
Hakemler: Stephane Lannoy (Fransa), Eric Dansault (Fransa), Laurent Ugo (Fransa)
Brezilya: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Juan, Michel Bastos, Felipe Melo, Gilberto Silva, Elano (Dk. 67 Dani Alves), Kaka, Robinho (Dk. 90 3 Ramires), Luis Fabiano
Fildişi Sahili: Boubacar Barry, Emmanuel Eboue (Dk 72 Romaric), Kolo Toure, Guy Demel, Siaka Tiene, Didier Zokora, Yaya Toure, Cheik Tiote, Salomon Kalou (Dk. 68 Abdulkader Keita), Didier Drogba, Aruna Dindane (Dk. 54 Gervinho)
Goller: Dk. 25 ve Dk. 51 Luis Fabiano, Dk. 62 Elano (Brezilya), Dk. 79 Drogba (Fildişi Sahili)
Sarı kartlar: Dk. 31 Tiene, Dk. 75 Keita, Dk. 86 Tiote (Fildişi Sahili), Dk. 85 Kaka (Brezilya)
Kırmızı kart: Dk. 88 Kaka (2. sarı karttan)

Hiç yorum yok: