13 Ağustos 2010 Cuma

Avrupada Transfer


Transfer dönemi hareketli.Fabregas'ı bitiremeyen Barcelona,Mascherano'nun peşinde.Krizde olan Liverpool Polusen'i aldı.E bu da artık Javier'e yol göründü demek.Poulsen'i satan Juve,ligin diğer 2 temsilcisi Inter ve Milan ile Galatsaray'ın da gündeminde olan Ledesma'nın peşindeler.Galatasaray'ın teklifini geri çevirmiş Ledesma.Lazio'da Pandev gibi onu da elinden kaçırmak istemediğinden,bu sene elden çıkarmak istiyor.Bana kalırsa Inter'i tercih edecektir.

Misimovic'in ismi Galatasaray ile anılıyor.Wolfsburg,Diego ile anlaşırsa bu transferin ihtimali artar elbet.Galatasaray'a girmişken,takımın en önemli bölgesine transfer yaptılar.Son yıllarda dalga konusu olmaya başlayan sağlık ekibini değiştirdi,Ankaragücü'nün sağlık ekibini transfer etti.

Arıza oyuncu Balotelli sonunda ayrıldı Inter'den.Mourinho bile adam edemedi onu.Geçen sezon Milan'ın formasını giymesi,zaten bunun sinyaliydi.Arap sermayesinin son ürünlerinden Man City ile anlaştılar.28M Euro bonservisi.City,Adebayor veya Robinho'dan birini yollayabilir.Beşiktaş ile anılıyor bu isimler.Transferler zor tabi,olursa ülke sallanır.

Fransa'da da hareketli saatler var.Tottenham'a gitmesi gündemde olan Luis Fabiano,Marsilya ile anlaşmak üzere.Bu transfer olursa Niang Fenerbahçe'de diyebiliriz.Gomis,bir yıl daha Lyon'da kalmak istediğini söyleyip,Fenerbahçe'yi reddetti.

Son olarak,United Bebbe ile anlaştı.Portekiz'den yine bir genç aldı Ferguson.Zaten iyi bir oyuncu olarak lanse ediliyor Portekiz'de.Sir'ün büyük ısrarı sonucunda alınmış.

Hiç yorum yok: