7 Nisan 2009 Salı

Yeni Peleye Bak


Bugün pek yazamadım bloga aşı oldum ve aşırı yorgun olmamdan giremedim bu saatte artık kim okur bu postu bilmem ama ben yinede yazayım.

Robinho için Real Madrid'e ilk geldiğinde "Yeni Pele" diyorlardı.Messi'nin "Yeni Maradona" olmasıda aynı tarihlere denk gelir.Hatta 2sini sürekli karşılaştırıyorlardı.Robinho iyi başlamıştı kariyerine fakat kötü bitti.Gelin bakalım bu gençlerin şu anki durumuna.

Messi,dünyanın en iyisi olarak görülüyor.Her maçtaki performansı ayrı ayrı övülüyor.Oynadığı futbolu izlemek en büyük zevklerden biri.Sakin bir hayatı var ve herkesin çok sevdiği bir oyuncu.Yüzlerce videosu var golleriyle alakalı.

Robinhoya gelelim.Yeni Pelemiz Premier Lig'de çırpınmaya çalışıyor.Arapların parasını seçen Robinho Manchester'da futbolundan çok yaşadığı hayatla gündemde.Aldığı arabalar,evinin bahçesine döktürdüğü kum,alkollü araç kullanırken yakalanması,gece hayatı Robinhoyu gündemde tutan bazı etkenler.

Yıllar geçtikçe Messi farkı baya açmış.Zaten artık Robinho'ya yeni Pele diyen yok.Brezilyalı başka biri(adı gelmedi şimdi aklıma) yeni Pele olmuş.Umarım sonu Robinho gibi olmaz.

Hiç yorum yok: