17 Mart 2009 Salı

Real Madrid'in Transfer Haberleri


Real Madrid'te bu sene işler yolunda gitmiyor.Önceden şampiyonluklar oluyordu en azından ama bu sene oda olmayınca medyaya kalan tek malzeme transferler.

Herkesin aklına ilk olarak Ronaldo transferi gelecek.1 Senedir uğraştığı Ronaldo'yu almak çok zor görünüyor.Bu haberler hergün çıkıyor.Yazın Ronaldo'nun ayrılmak istediği haberleri çıktı daha sonra Ronaldo yalanladı bu haberleri.

Sıradaki isim Kaka.Manchester City'e gitmekten son anda vazgeçen Kaka için herkes paraya değil kulübe önem veriyor demişti.Bunu düşünen gazeteciler hemen Kaka'yı Madrid'e yakıştırdılar.Hem para var hemde büyük kulüp neden olmasın diye düşünmüş olabilirler.

Ve transferlerdeki en son isim.Steven Gerrard.Yıllarca bu oyuncu buraya gidecek yok şuraya imza atacak haberleri duyuldu.Ama kimse Gerrard'ı ayıramadı Liverpool'dan.Real Madrid'e gelmesini isterim elbet fakat onu o takımdan kimse alamaz.Gerrard Liverpool'un demirbaşıdır.Para ile satılmaz.

Bu ve bunun gibi onlarca haberin çıkması doğal.Çünkü Real Madrid'te olacak bir başkanlık seçimi var ve en büyük aday Florentino Perez yani nam-ı diğer "Los Galacticos"'u kuran isim.Bu isim zamanında Zidane,Beckham,Ronaldo,Figo gibi yıldızlar getirmişti.Haliyle herkes ondan yeni bir "Los Galacticos" kurmasını isteyecek.

Real Madrid'te bu yaz transfer uzun olacağı belli.Yukarıda saydığım 3 oyuncudan biri bile gelse takımdaki sorunlar büyük oranda çözülür.Real Madrid kalitesinde oyuncular görmek dileğiyle.

RMC

Hiç yorum yok: