29 Mart 2009 Pazar

Barış Özbek İddiası


Az önce internette dolaşırken okuduğum bir iddia(Barış Özbek hakkında):

ya bu bisey degil daha. bende gurbetciyim, almanyada yasiyorum, bu baris gecenlerde yine bir röportajinda keske damarlarimda alman kani dolassaydi, o zaman tam gercek alman olurdum demis. bu barisi burada herkes biliyor, karektersizin önde gideni, kisiliksiz bir insan, menfaatci, yalancinin önde gideni, kendi cocukluk arkadaslari bile lanet okuyorlar ona. alman cocuklariyla devamli gezermis okulda ,türk cocuklarinida ispiyon edermis müdüre devamli. onun yüzünden bircok cocuk okullarindan kovulmus, sonder schule denilen bir okula yollanilmislar hep. anlayacaginiz bu baris özbek iyiki sanli türk milli takimi formasini giymiyor. zaten gs dede ortaligi devamli bu karistiriyormus, lincolnü fisekliyormus. herif resmen bizansli yahu.

türkiyeyi sevmiyorki, cocuklugunda bile türk cocuklarla oynamazdi, varsa yoksa almanlar onun icin devamli ön plandaydi. hatta türkceyi bile anne baba baskisi nedeniyle azbucuk ögrendi. türkiyeye gelme nedenide 3.ligde oynamak istememesiydi. cünkü essen de oynarken asla 1.ligin üst düzey bir takimina transfer olamazdi. gs bir transfer teklifi yapinca piyango vurmus gibi oldu. hemen zipladi cimboma. simdi azbucuk ismini duyurdu, artik baris gs de son haftalarini yasiyor, sezon sonu yemin ederimki yolcu, hemde werder bremene gidiyor. mesut özilin aklini celen, türk milli takimina gelmemesi icin onu fisekleyip milli takimimizi devamli kötüleyen baris özbektir. bunlari ispat etmeyede hazirim. ben bochumda oturuyorum ve barisin ailesini, cevresini devamli arastiriyorum. baris kackere burada spor programlarinda, türkiye ligini sadece basamak olsun diye sectigini söyledi, tek hayalinin almanya bundesligada üst düzey bir takimda oynamak oldugunu, alman milli takiminda oynamak istedigini söylemisti


Bu gerçekten önemli bir iddia...Eğer doğruysa Galatasaray kendine yakışanı yapmalı ve böyle bir karaktersizi Galatasaray gibi Türkiyenin 3 büyük takımından birinde barındırmamalı.Bir Beşiktaşlı olarak bunu söylerim.

Hiç yorum yok: