10 Mayıs 2012 Perşembe

Madrid 3-0 Bilbao

Real Madrid'i sevdiğimden değil, Bilbao'nun kazanmasını istediğimden Bilbao'yu destekledim dün akşam. Tamam milli gururumuz Arda var Madrid'de fakat asla oyuncu için takım tutan biri olmadım.

Severim Bilbao gibi takımları. Real Madrid ile arasında çok göz önünde olmayan bir çekişme vardır eskiden beri. Yine de sempatimi kazanmıştır Basklar. Kesin bir tarzı vardır taraftarının, milli takımlarıdır onlar için A.Bilbao. Finale kadar da çok iyi geldiler, Manchester bile duramadı karşılarında. İstedikleri oyunu oynadılar hep Avrupa'da. Lige mal oldu bu biraz ama kupada da istedikleri yere geldi Bielsa'nın takımı.

A.Madrid, Avrupa Liginin takımı, her zaman iyi oynuyorlar bu kupada, ligde ne durumda olurlarsa olsun. Simeone, kariyerinin başında büyük iş yaptı. Enkazdan çıkardı takımı sonunda da kupayla taçlandırdı. Seneye daha iyi bir performans bekliyorum ligde.

Arda güzel oynadı maçta, asist sonrası gol de bekledim ama gelmedi, olsun. Takıma çok büyük katkısı var. Zaten Simeone faydası olmayan adamı 11'e koymaz. Çok umutluyum ilerisi için.

Falcao çok büyük golcü olduğunu gösterdi dün akşam. Top tutma özelliği herkeste yoktur. Falcao hem topu tutup hem de golü yarattı dün akşam. Fiyatına bir 20 milyon daha ekledi resmen. Real Madrid'e çok isterim ama Madrid'in diğer yakasına geçeceğini sanmam. İngiltere'ye gider 1-2 sene içinde.




Harika bir futbol akşamı, iyi oynayan takım kazandı, güzel takım kaybetti. Bilbao'luların gözyaşlarıyla rakibini asilce tebrik etmesi görülmeye değerdi, futbol bu şekilde güzel.

Hiç yorum yok: