20 Aralık 2010 Pazartesi

Cassano Milan'da !

"Bu takımın forvet ihtiyacı var mı? " Herkes bu soruyu soruyor bu transfer haberini duyunca.Kağıt üzerine bakıldığında Ibrahimovic,Pato,Inzaghi ve Robinho, forvette oynayabilecek isimler.Fakat işler aslında öyle değil.Inzaghi sakat ve Pato'da sakatlığından dolayı uzun süre oynayamıyor.Sene başında Huntelaar ve Boriello'yu sattılar.Yani sorunun cevabı, evet bu takımın forvet ihtiyacı var.

Gelelim Cassano tercihine.Roma'dayken çok umut vaat eden bir gençti.Capello Real Madrid'e gitmeden 5 ay öncesinde talimat verdi 5M gibi ucuz bir fiyata gitti Real Madrid'e.Ama orada bir türlü dikiş tutturamadı.Büyük bir takımdan çok çok büyük bir takıma gidince,kaldıramadı belki de.Zar zor ülkesine döndü, Sampdoria'ya.Orada bir anda yıldız oldu.Bir ara çok iyi performans sergiledi, yeteneğine hiç bir şey söylenemez ama iş biraz kafada da olacak arkadaş!

Şimdi uzun süre sonra tekrardan bir dev'e gidiyor.Oradaki performansını çok merak ediyorum açıkçası.Milan ağır abilerin kulübüdür.Cassano gibilerini pek sevmezler orada.Yamuğunu gördü mü affetmez Gattuso abisi.

Hiç yorum yok: