30 Mayıs 2011 Pazartesi

Ajax 109. Yıl Kutlamaları

23 Mayıs 2011 Pazartesi

Altın Ayakkabı 2011


22 Mayıs 2011 Pazar

Cristiano Ronaldo: 53 Gol



Daha önce 42 golü paylaşmıştım.Sezon bitti ve 53 golle tamamladı Ronaldo sezonu.

18 Mayıs 2011 Çarşamba

Kevin Prince Boateng



K.P Boateng, Milan'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında MJ'e selam çakıyor.

10 Mayıs 2011 Salı

Kaka Meselesi ve Aileler

Nuri transferiyle açık açık Kaka'ya güle güle dedi Mourinho.Onun kafasındaki takımda yeri yok maalesef.Kaka'da olsa performansın yeterli değilse, istikrarlı değilsen artık bu takımda yerin yok.Neyse, ortada birçok transfer haberi var.Beşiktaş, görüştüğünü doğruladı.Açıkçası ben sadece bununla ilgileniyorum bir Beşiktaşlı olarak.Kaka'nın şu durumda Beşiktaş'a gelmesi zor.Dindar bir oyuncu olan Kaka bu sebeple İstanbul'a pek sıcak bakmıyor.İtalya'ya gitmek istediğini duymuştuk fakat bu sefer de annesinden ilginç bir açıklama geldi.Annesi İngiltere'ye gidecek diyor.Akıllara Chelsea geliyor hemen.Abramovich, takımı yenileyecekti ve kesenin de ağzını açacağını söylemişti.Kaka'nın durumu şimdilik bu.

Ailelerden bahsetmişken, son yıllarda göz önünde olan transferlerde aile etkisine de değinelim.Milan'ın golcüsü Sheva, karısının, çocuklarının İngilizce öğrenmesi için İngiltere'ye gitmek istemesiyle transfer olmuştu Chelsea'ye.Koskoca Milano'da düzgün kurs yok çünkü(!).Onların durum biraz karışık.Aceto Blog güzel bir şekilde açıklamıştı durumu.Yakın zamanda yılın bidonu seçilen Adriano'nun da Flamengo'ya gitmeden önce babaannesi açıklamıştı Flamengo'ya gideceğini.Jose Mourinho, geçen sene çocuklarının kaydını yenilemeyince ortaya çıkmıştı Inter'den ayrılacağı.Tüm bunların üstüne yeni olarak şimdi de Kaka'nın durumu var.Anneler melektir ama, burası Beşiktaş :)

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Ve Nuri Real Madrid'de !


Daha önceden de yazmıştım.Nuri'nin Real Madrid ilişkisi daha önceye dayanıyor.El Clasico öncesi gazete manşetinde Nuri vardı.Zaten her şeyi açıklıyordu bu manşet.Mesut'u 15'e kapatan Real Madrid, Nuri'yi de 12'ye kapattı.Menejerin parmağıda var tabi bu işte."Nuri Real'de oynarı mı? " sorusunun cevabını seneye öğreneceğiz.Bana sorarsanız "Mourinho'nun Real Madrid'i"nde çok güzel oynar.Türk tarihinin en büyük transferi hayırlı olsun.Umarım bizim ligimizden de oyuncular bu kadar büyük takımlara gidebilir.

8 Mayıs 2011 Pazar

İtalya'da Şampiyon Milan! | Ibrahimovic


İtalya'da sevdiğim takımlar Juve,Inter,Roma'dır.Sevmediklerimin başında Milan gelir hatta.Fakat yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Bu sezon şampiyonluğu, son 5 senedir ligin hakimi olan Inter'den daha çok haketti Milan.Inter'in teknik adam tercihleri kısaca "Inter kötüydü ondan" demek çok yanlış olmaz.Ama doğru da denemez.Milan iyi oynadı ve 18. şampiyonluğu elde etti.


Ibrahimovic'e de değinmek lazım.Malmö kariyeri hakkında pek bilgim yok - ki o zaman şampiyon olduğu söyleniyor.- Ajax'a geldiği 2001-2002 sezonundan beri oynadığı her takımla şampiyon olmuş.Çok sevmediğim bir adamdır Ibrahimovic ama gerçek bir "şampiyon" demek gerek onun için.Takımı tek başına sırtladığı zamanlar da oldu, son maçlarda olduğu gibi ard arda gördüğü kartlarla yanlız bıraktığı da.Berlusconi onun için "parayı boşa mı harcıyoruz acaba ? " dedi ama kim ne derse desin, bu adamın olduğu takım bir şekilde şampiyon oluyor(Yıldırım başkan Ibra'yı alsana ! ) .

5 Mayıs 2011 Perşembe

Fabregas-Real Madrid

Sezon artık Real Madrid için bitti.E öyleyse artık transfer zamanı.Geçenlerde Nuri Şahin ile anlaşıldı demişti.O transfer "bence" olacak.Bugün Marca yeni bir isim ile karşımızda: Cesc Fabregas.

Fabregas'ın Barcelona alt yapısından çıktığını biliyoruz.Real Madrid'e gelir mi ? İmkansız değil.Marca'nın haberine göre 40M Sterlin'lik bir teklif yapmaya hazırlanıyor Florentino Perez.Mourinho Fabregas'ı çok istemiş habere göre.Buradan seneye de bu takımda diyebilir miyiz? Geçen sene Dünya Kupası'nda Barça forması giymişti Fabregas.Çok konuşulmuştu.Başkan Perez isterse alır diyorum ve bu transfer olursa, işte o zaman Figo sonrası güzel bir darbe daha olur Katalan çadır tiyatrosuna.

2 Mayıs 2011 Pazartesi

Nuri Şahin - Real Madrid

Marca'nın haberi, Nuri Şahin gelecek sezon için Real Madrid ile anlaştı.Madrid medyasının en büyük gazetesidir Marca.El Clasico'dan bir gün önce bu haberi verdiyse doğrudur.Bir diğer tarafımda konuyu değiştirmeye mi çalışıyorlar çünkü Real'in eleneceği artık belli gibi.Arsenal, Chelsea ve Bayern'de Nuri ile ilgileniyordu bilindiği üzere.Aynı zamanda Mesut'un da menajeri olan Reza Facelli, Nuri'nin Real Madrid'de oynamak istediğini doğruladı.Bonservis ile ilgili pek bir haber yok fakat 10M Euro civarı olduğu söylentiler arasında.10M Nuri gibi bir oyuncu için çok az bir miktar.