29 Nisan 2010 Perşembe

The Special One

26 Nisan 2010 Pazartesi

Wavin Flag


K'NAAN "Waving Flag" -Celebration mix-  Dir: NABIL from nabil elderkin on Vimeo.

2010 Dünya Kupası Resmi Şarkısı.Sizide havaya sokmadı mı?

9 Nisan 2010 Cuma

Haftasonu


-Bu Pazar dananın kuyruğu kopacak ve bunca aylık çalışmanın meyvelerini göreceğiz.YGS zamanı geldi diyor ve konuyu kapatıyorum.

-Cumartesi akşamı El Clasico var.Hafta içinde oynanan 2 dev Şampiyonlar Ligi maçı bile sönük kalabilir bu maçın yanında.Maalesef izleyemeceğim.Ertesi gün tekrarıyla yetinicez artık.

-El Clasico'ya gelince; içimden bir ses bu maçta Real Madrid kaybetmeyecek diyor.Hatta daha önce Chelsea'nin yaptığı gibi Real Madrid Messi'yi kesebilir gibi geliyor.Lass oynarsa bu ihtimal daha yüksek.

-Ronaldo,son zamanlarda Messi'nin bu kadar el üstünde tutulmasından rahatsız olmuştur.El Clasico'da durumu tersine çevirebilir,eğer gerçekten hırs yapmışsa.

-Ülkemize dönersek,Bursa doludizgin gidiyor.Sevmediğim bir takım olsa da,Ertuğrul hocanın başarılı olmasını çok isterim.Ama oynayacağımız Trabzon maçı ve olası bir Bursa puan kaybı ile şampiyon olmamız içten bile değil.







-Pazar akşamı halısaha keyfi ile atıyorum sınav stresimi ertesi günde PES turnuvası var.Blog bu sene biraz böyle.Kapatasım geliyor,yazın tekrar açarım diyorum ama arşivin hatrına açık tutuyorum yazmasamda.Yolu geçen,izleyen,yorum bırakan herkese selam olsun.



REAL MADRID SQUAD LIST:
Goalkeepers:
Casillas, Dudek
Defenders: Arbeloa, Albiol, Ramos, Garay, Marcelo, Metzelder
Midfielders: Xabi Alonso, Gago, Lass, Diarra, Guti, Van der Vaart, Granero
Forwards: Benzema, Higuain, Raul, Cristiano Ronaldo

BARCELONA SQUAD LIST:
Goalkeepers: Valdes, Pinto
Defenders: Pique, Puyol, Alves, Milito, Marquez, Maxwell, Chygrynskiy
Midfielders: Toure, Keita, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Jeffren, Pedro
Forwards: Messi, Henry, Bojan