25 Mart 2010 Perşembe

11 Nisan 2010

Türk Kızılayı Kartal Lisesi
11 Nisan 2010 Saat 10.00

23 Mart 2010 Salı

Özhan Başkan


Başkanlığı çok tartışmalı geçti yaptığı işler hep konuşuldu.Ama Galatasraylılığı ve kişiliği hakkında kimse söz söyleyemezdi.Gerçek bir Galatasaraylıydı.O çok uğraştığı Seyrantepe'yi göremedi.Ruhun şad olsun Özhan Başkan!

20 Mart 2010 Cumartesi

...

Sınava 20 kala belkide son kez yazıyorum sınavdan önce buraya.Boş bir vakitte girip biraz çeki düzen veriyim dedim.Yeni tema ayarları falan uğraştırdı ama güzel oldu sanki.Bilgisayarım bozuldu ve hp teknik servisten aramalarını bekliyorum hala.Şuan darty'nin kısa süre için verdiği laptoptan yazıyorum.Sağda solda çok olay oluyor fakat yazamıyorum işte.Yazın çok daha aktif olacağımın sözünü verebilirim.Şimdilik pasifiz.Gelen,giden,yorum bırakan,takip eden herkese teşekkürler.Bağlantı adresleri sağ üstte.

1 Mart 2010 Pazartesi

Kısa Notlar

Sınava 1 ay kaldı,stres tavan yapmıs durumda.
Blogada pek yazasım yok,stres kaynaklı olabilir.
Nadir bos zamanlarım cod4 ile vakit geciriyorum.iyi oyun
Yarın bio sınavı var,ben teste kaçar.

Asla Özür Dilemem!

"Taraftarlardan ve takım arkadaşlarımdan özür dilerim. İtalya'ya finalde kaybettiğimiz maçtan sonra soyunma odasına gittim ve arkadaşlarımdan özür diledim. (Bu hiçbir şeyi değiştirmez ama sizden özür dilerim) dedim. Ama Materazzi'den özür dilemem. Hiçbir zaman. Bu kendi şerefimi lekelemek olur. Özür dileyeceğime ölürüm.
Eğer o Brezilyalı Kaka gibi normal, sempatik birisi olsaydı elbette özür dilerdim.
Orada kendimi tutamadım. Çünkü fazlası var. Bu bir bahane değil ama annem hastaydı. Hastanede yatıyordu. İnsanlar bunu bilmiyordu. Kötü bir dönemdi. Anneme birden çok kez hakaret etti. Bir şey demedim ama bir yerden sonra kendimi tutamadım"

Aksini yapardım diyen var mı?